MY-Rakennus tuotantotilat

Yrityksen tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Rovaniemenllä Saarenkylässä. Tuotantotiloissa yrityksellämme on 240m² toimistotilat janoin 1200 m² lämmin hallitila, jossa on myös peltien ja rakenneterästen työstämiseen tarvittavat koneet ja laitteet. Olemme tehneet mm. teräsrunkorakenteita, metallisia ovia ja ikkunoita, ikkunapeltejä ja piipunhattuja.

MY-Rakennuksen toiminta perustuu tehokkaaseen työnsuunnitteluun ja osavalmistuksen hyödyntämiseen. Yrityksen tuotanto on painottunut viime vuosina teollisuusrakentamiseen. Projekteja toteutetaan kuitenkin vuosittain rakentamisen kaikilla osa-alueilla. Yritys toteuttaa kohteet asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Yrityksen hallissa pystytään projektikohtaiseen esivalmisteluun sekä osa- ja elementtituotantoon. MY-Rakennuksen henkilöstö liikkuu joustavasti projektin työvaiheiden mukaan.

MY-Rakennus on kokenut Pohjoisen rakennus­liike. Vankka ja monipuolinen osaaminen sekä luja ammatti­taitomme perustuvat yrityksemme pitkään toimi­historiaan. Rakennamme omalla työ­voimalla ja tunnemme asiakkaamme. Koti­paikkamme on Rovaniemi, päätoimi­alueena Pohjois-Suomi.