MY-Rakennus Oy

MY-Rakennus Oy on vuonna 1979 perustettu rakennusliike, joka on keskittynyt asuin-, liike- ja teollisuusrakentamiseen. Yrityksen vahva osaaminen ja ammattitaito perustuvat pitkään toimihistoriaan. Yrityksen kotipaikka on Rovaniemi, päätoimialueena Pohjois-Suomi.

Yrityksen vahvuuksia ovat korkea tekninen osaaminen ja monipuolisuus sekä rakentamisessa että kalustossa. Töiden toteutus suunnitellaan aina huomioiden tuotantohallien mahdollistama kapasiteetti. Yhtiön liikevaihto on viime vuosina ollut suuruusluokaltaan 3.0-7.5 milj. euroa. Henkilökuntaa palveluksessamme on n. 30-60, suhdanteista riippuen. Teknisiä toimihenkilöitä yhtiössä on kaiken aikaa 7 henkilöä.

MY-Rakennus Oy:llä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä pätevyysluokitus. Yrityksen laatujärjestelmä takaa laadukkaan ja sopimuksen mukaisen työtuloksen sovitussa aikataulussa.

MY-Rakennus rakentaa omalla työvoimalla ja tuntee asiakkaansa. Yritys hallitsee koko rakentamisen prosessin aina tonttihankinnasta ja hankesuunnittelusta myyntiin. MY-Rakennus on luotettava uudisrakentaja sekä osaava korjausrakentaja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat asuin-, teollisuus- ja liikerakentamisen urakointi, niin uudisrakentamisen kuin saneerauksen osalta sekä omaperusteinen asuntotuotanto. Asiakkaitamme ovat valtion ja kuntien rakennuttajatahot sekä yksityiset liike- ja asuinrakennuttajat.

MY-Rakennus Oy on osaava perheyhtiö, lähes 40 vuoden kokemuksella.

Dun & Bradstreet Finland Oy on myöntänyt 0MY-Rakennus Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen huhtikuussa 2009.

MY-Rakennus on kokenut Pohjoisen rakennus­liike. Vankka ja monipuolinen osaaminen sekä luja ammatti­taitomme perustuvat yrityksemme pitkään toimi­historiaan. Rakennamme omalla työ­voimalla ja tunnemme asiakkaamme. Koti­paikkamme on Rovaniemi, päätoimi­alueena Pohjois-Suomi.