Rakentamisen palvelut

MY-Rakennus pystyy toteuttamaan teknisesti ja aikataulullisesti vaativia erityskohteita. Tyypillisiä esimerkkejä ovat mm. vaativat muotti- ja betonielementtityöt. Suunnittelussa hyödynnetään aiempien projektien kokemusta ja ammattitaitoa myös muilta osa-alueilta.

Yritys pystyy toteuttamaan sekä kokonaisia rakennusprojekteja että rakennusten osakokonaisuuksia. Referenssikohteita ovat mm. siltatyö VR:lle, Hornet-hävittäjän vaijerijarrujärjestelmiä useisiin tukikohteisiin Suomessa, hyppyrimäki Ounasvaaralle ja suurimmillaan jopa 150 tonnin painoisten valvomoelementtien valmistus Avesta Polaritin tehtaalle Tornioon.

MY-Rakennus sai Euroopan teräsrakentajapalkinnon rakentamastaan Rovaniemen lentoaseman teräskonstruktiosta. MY-Rakennus Oy on toteuttanut mm. Joulupukin kotiluolan Santa Parkin rakennustyöt.

MY-Rakennus Oy:llä on pätevyys (FISE) toteuttaa kohteita joissa vaaditaan I-luokan betonirakenteiden työnjohtajan pätevyys.

MY-Rakennus on kokenut Pohjoisen rakennus­liike. Vankka ja monipuolinen osaaminen sekä luja ammatti­taitomme perustuvat yrityksemme pitkään toimi­historiaan. Rakennamme omalla työ­voimalla ja tunnemme asiakkaamme. Koti­paikkamme on Rovaniemi, päätoimi­alueena Pohjois-Suomi.