Korjausrakentaminen

MY-Rakennus Oy:llä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta. Rakentajan kokemus ja osaaminen korostuvat ja kokenut korjausrakentaja pystyy pitämään myös odottamattomat tilanteet hallinnassa. Kun energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät, on vanhojen asuintalojen remonttiin kiinnitettävä entistä tarkempaa huomiota. Tätä päivää ovat kerrostalojen energiaremontit.

Saneerauspuolella olemme erikoistuneet vaativiin julkisiin saneerauskohteisiin kuten kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin. Meillä on useiden vuosien kokemus julkisten tilojen saneeraustöistä ja sisäilmakorjauksista, jonka pohjalta pystymme vastaamaan töiden edellyttämään korkeaan vaatimustasoon. Saneeraustöissä panostamme erityisesti pölynhallintaan ja tilojen käyttäjien huomioon ottamiseen.

MY-Rakennus on kokenut Pohjoisen rakennus­liike. Vankka ja monipuolinen osaaminen sekä luja ammatti­taitomme perustuvat yrityksemme pitkään toimi­historiaan. Rakennamme omalla työ­voimalla ja tunnemme asiakkaamme. Koti­paikkamme on Rovaniemi, päätoimi­alueena Pohjois-Suomi.